Avisering

Duet AI heter nu Gemini for Google Workspace. Läs mer

Så här sprids ändringar i Googles tjänster

Varför kan jag inte se uppdateringar av inställningar för administratörskonsolen?

När du gör en ändring i Googles administratörskonsol, av en Google-tjänst eller hos domänvärden, kan det ta tid innan ändringen sprids inom en tjänst och till dina användare. I vissa fall kan du behöva uppdatera webbläsaren för att se ändringen.

Ändringar i administratörskonsolen eller Googles tjänster

Om du ändrar inställningar eller utför uppgifter, som att hantera mobila enheter och användare, träder ändringen i kraft inom några minuter. Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringarna träder i kraft. Ibland ser du ett varningsmeddelande om en fördröjning förväntas.

Ändringar hos domänvärden

När du gör en ändring hos domänvärden, låt säga att du måste konfigurera MX-posterna eller skapa en SPF-post, tar det tid för ändringarna att sprida sig till Googles system. Denna tid kallas även DNS-spridning. Hur lång tid det tar beror på din domänvärd. Generellt behandlas och sprids DNS-ändringar inom 48 timmar, men ibland kan det ta upp till 72 timmar. Vi rekommenderar att du kontaktar din domänvärd för mer information.